Cursus Verantwoord Afvallen

Groepsbijeenkomsten waarin je leert bewuste keuzes te maken om verantwoord en blijvend af te vallen.

Richtlijnen Goede Voeding

Uitgangspunt van de cursus Verantwoord Afvallen zijn de Richtlijnen Goede Voeding. In 5 bijeenkomsten van 1 uur komen allerlei thema’s aan bod: o.a. gezonde voeding, variatiemogelijkheden, tussendoortjes, feestjes, uit eten, maaltijden, bereidingswijzen en lichaamsbeweging.

Daarnaast is er veel aandacht voor eetgedrag en de manier waarop je dit onder controle kunt krijgen. Je leert bewuste keuzes te maken in je eet- en leefpatroon.

Wil je liever individuele begeleiding om verantwoord af te vallen? 
Kies dan een pakket dat bij jou past.

Verantwoord Afvallen

De cursus is bedoeld voor mensen die graag meer willen weten over gezonde voeding en verantwoord en blijvend afvallen. Ik werk met kleine groepen van 4-6 personen waarin ervaringen uitgewisseld kunnen worden. Bij iedere bijeenkomst is er de mogelijkheid om je te wegen.

Cursusmap

De informatie die in de bijeenkomsten wordt besproken kun je nalezen in de cursusmap. Daarin staan ook opdrachten om thuis mee te oefenen en voor elke week is er een weekmenu.

Cursusinformatie

De cursus wordt gegeven op maandag van 20.00 – 21.00 uur aan de Pottenbakkerstraat 67 in Zwolle (Stadshagen). De cursus start bij voldoende deelname.

Wil je deze cursus met een bestaande groep van 4-6 personen volgen? Dan kunnen dag, tijdstip en locatie in overleg worden bepaald.

De kosten voor deze cursus bedragen € 100,- voor 5 wekelijkse bijeenkomsten van 1 uur. Na afloop van de cursus kun je eventueel een strippenkaart aanschaffen voor weegconsulten. Dit zijn consulten waarin we kort evalueren hoe het gaat en waarbij je wordt gewogen.

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier, een mail naar info@gewichtscoachzwolle.nl of bellen naar 06-43102942.

    Aanmelden cursus Verantwoord Afvallen

    Jouw gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google.