BGN Campagne 2018: ‘Lekker Belangrijk’

BGN Campagne 2018: ‘Lekker Belangrijk’

De Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) heeft in november 2018 de campagne ‘Lekker Belangrijk’ gelanceerd. In een periode waarin mensen vaak het gevoel hebben ‘druk, druk, druk’ te zijn, roept de beroepsvereniging op om stil te staan bij de essentiële zaken in het leven. Want hoeveel er ook gebeurt op een dag en in een jaar: Samen genieten, tijd nemen voor elkaar en het delen van een gezonde maaltijd, dat is pas echt ‘Lekker Belangrijk’. Daarom voert de BGN van maandag 12 november tot en met maandag 31 december 2018 campagne onder de naam ‘Lekker Belangrijk’. Als lid van de beroepsvereniging ondersteun ik deze campagne graag.

Doen wat goed is voor jezelf en je gezin

In een periode die alleen maar lijkt te draaien om eten, het creëren van het perfecte kerstdiner en een overvolle agenda, laat ik mensen stilstaan bij waar het volgens mij werkelijk om gaat. Samen genieten van een gezonde maaltijd in een ontspannen sfeer. Doen wat goed is voor jezelf en je gezin. Waarbij relativeren en kunnen lachen om dagelijkse dingen belangrijker zijn dan het perfecte plaatje. Ik laat mensen graag zien hoe ze in aanloop naar de feestdagen met kleine aanpassingen gezond kunnen eten.

Wil jij persoonlijk advies voor de feestdagen?
Neem dan contact op om een afspraak te maken.

BGN Campagne ‘Lekker Belangrijk’

Op de Facebookpagina van de BGN staan gedurende de campagne tips over gezonde voeding, recepten en persoonlijke verhalen. De Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland neemt, als onderdeel van de campagne, deel aan de Margriet Winterfair. Zij is daar van 23 t/m 29 november aanwezig met een stand en een team enthousiaste gewichtsconsulenten om mensen te inspireren een stap te zetten naar een gezondere leefstijl. Gedurende de beursdagen kunnen bezoekers aanschuiven aan een feestelijk gedekte kersttafel, die ook een passende standactie herbergt waarmee bezoekers een mooie prijs kunnen winnen.

Bekijk hieronder de campagnevideo ‘Lekker Belangrijk’ of bezoek de BGN Facebookpagina.

Bron (tekst en afbeelding): BGN